aanpak & tarief

Voor Brief van de Koning is elke opdracht een heel eigen communicatievraag. We leggen je vraag graag even onder de loep en gaan dan aan de slag, met altijd een tekst als resultaat. Soms hoeft een tekst enkel verbeterd te worden (of nog sneller: alleen gecontroleerd), een andere keer beginnen we vanaf ‘nul’ of is een communicatieadvies of creatief concept gewenst. Samen met jou, de opdrachtgever, onderzoeken we welk tekstproduct je voor ogen hebt en wat de meest succesvolle vorm is voor de vraag die je hebt.

MEER WETEN?
BEL, MAIL OF APP ONS.

Lidy 06-52663405 lidy@briefvandekoning.nl
Merel 06-14367566 merel@briefvandekoning.nl

tarief

per uur of per opdracht

Ons uurtarief ligt tussen € 80,- en € 100,- (excl. btw), afhankelijk van omvang en soort opdracht.

Wanneer er een duidelijke opdracht ligt, bespreken we met je wat de kosten zullen zijn. Is de opdracht bijvoorbeeld voor een langere tijd regelmatig in te plannen of komt er -naar verwachting- méér werk uit voort, dan is het vaak voordeliger een projectprijs af te spreken.

dagdeeltjes

vier uur meedenken!

Ook zijn er de zogeheten ‘dagdeeltjes’: Brief van de Koning komt naar u toe, denkt mee, doet mee, interviewt, kijkt rond en levert een vooraf bepaald eindproduct op. Een verslag, een verhaal, een slogan of advies bijvoorbeeld.
Bovendien geven we daar bovenop altijd een ‘nabrander’ waarmee we hopen dubbel en dwars van meerwaarde te zijn.

Een ‘dagdeeltje’ kost € 400,- (excl. btw en inclusief de reiskosten naar een locatie in Nederland of Vlaanderen).
Heb je een vraag of wil je ons iets voorleggen? Neem contact met ons op.

whatsappstorm

voor je snelle tekstvraag

Heb je snelle hulp of inspiratie nodig voor je tekst, je merk- of productnaam, je pay-off of campagnethema? Worstel je met een paar koppen of streamers voor je artikel? En wil je de juiste vondst het liefst zo snel mogelijk hebben?
Per whatsapp (want snel en interactief) brainstormt Brief van de Koning samen met jou, op zoek naar het antwoord op je tekstvraag.

HOE?
Je mailt of belt ons met je vraag, liefst zo concreet mogelijk en met je 06-nummer erbij. Binnen één uur neemt Brief van de Koning contact met je op om óf meteen te WhatsAppStormen, óf een snelle afspraak daarvoor in te plannen.
Tijdens de WhatsAppStorm zet Brief van de Koning alle zeilen bij om met twee vrouw sterk al tiktakkend de juiste woorden te vinden in antwoord op je vraagstuk.
De WhatsAppStorm eindigt als jij tevreden bent met de uitkomst.

PRIJS?
Voor een WhatsAppStorm betaal je € 25,- op basis van een WhatsAppStorm van maximaal een half uur. Ná dat eerste half uur betaal je € 25,- per kwartier. Levert de WhatsAppStorm je inderdaad het goede tekstuele resultaat, dan betaal je los nog een bedrag van € 75,-. Alle prijzen zijn exclusief btw.

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!