UWV Werkbedrijf

UWV Werkbedrijf_Storytelling

 

 

 

 

 

 

 

 

Storytelling. Gevraagd werd de digitalisering binnen UWV te belichten vanuit persoonlijke visie van medewerkers. Doel: laten zien dat de weg naar een volledig e-dienstverlening gestuurde organisatie echt niet altijd zonder slag of stoot verloopt, best practices delen en de dialoog op gang brengen.
Brief van de Koning ging op pad en ving het persoonlijke verhaal van mensen die zich achter de schermen of in de dienstverlening bezighouden met nieuwe technologische ontwikkelingen. Niet alleen succesverhalen, ook het portret van het team met de langste adem werd genoteerd. De zes korte verhalen stonden centraal in een interne communicatiecampagne over e-dienstverlening.

Brief van de Koning adviseerde ook over de presentatie van het concept en regelde de fotograaf. Met deze campagne slaagde UWV erin de drempel te verlagen die het UWV-personeel beleefde aan de digitalisering.

Schermafbeelding 2013-04-27 om 20.36.11